Mi az e-könyv?

Az e-könyv elektronikus formában kiadott könyv. Formátuma leggyakrabban e-pub vagy mobipocket (a Kindle ez utóbbit olvassa), esetleg PDF. E-könyvet az erre gyártott, szemkímélő e-könyv olvasón, vagy akár okostelefonon, tableten, PC-n, laptopon tudunk olvasni.

Az e-könyvet ugyanúgy, szerkesztik, korrektúrázzák, formázzák, mint a papírkönyvet, de mégis más, mint a nyomtatott kiadványok. Az e-könyv megjelenése a könyvnyomtatáshoz hasonló, forradalmi változás (pl. az e-könyv betűmérete tetszőlegesen állítható, és egy e-könyv olvasóban akár 2-4000 kötet is tárolható.)

Az e-könyvekkel kapcsolatos, további információkat a GYIK-ban talál.

 

Az e-könyv vásárlás menete

 E-könyvet az oldalunkon bankkártyás fizetéssel lehet vásárolni.

 - Válassza ki az e-könyvet és tegye a kosárba

- jelentkezzen be (ha még nem regisztrált, előtte regisztráljon)

- kattintson a Fizetés gombra

- a könyv ezt követően felkerül az Ön virtuális könyvespolcára, ahonnan a továbbiakban a kívánt formátum ikonjára kattintva bármikor letölthető a számítógépére. Ezért nem kell biztonsági másolatot készítenie. Az e-könyv jogvédett termék, tehát engedély nélkül nem terjeszthető, és nem adható tovább.

 

Reklamáció

Ha bármi problémát tapasztal, kérem, írjon a syllabux@gmail.com-ra, vagy hívjon bennünket a 06-20-542-71-76-os számon. Panaszára 14 napon belül válaszolunk az ön által megadott e-mail címre.

 

Cégadatok

Telephely: 1072 Bp. Rákóczi út 10.

ASZ: 64305482242

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank. Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron