Tomori Gábor : Szívcsakra

szivcsakra

A Szívcsakra című regény egy fiatalember és egy ifjú hölgy találkozásával indul, akik felmennek a lány lakására, és… nos, a regény nem róluk szól. Hanem Mátéról, Márkról, Lukácsról és Jánosról, akik nem azonosak Mátéval, Márkkal, Lukáccsal és Jánossal.

Továbbá egy 16. századi vámpírról, aki körbeutazza a földgolyót, hogy kielégítse a vérszomját.

És végül, de nem utolsósorban, egy ugyancsak 16. századi nyomozásról, amely Magyarországon folyt egy rejtélyes gyilkosságsorozat ügyében.

A cselekményszálak a regény végén persze összeérnek, a rejtély megoldódik, és kiderül, hogy egy andalúziai falu 1528-ik évi történései, egy budai zsidó gyertyaöntő 1588-ik évi szállóvendégei, egy szintén budai török fürdő 21. századi felújítása, a brit hírszerzés Erzsébet-kori elődszervezete, valamint a Föld vélelmezett szívcsakráját a Pilis hegységbe helyező teória eredete között akár egészen kézzelfogható kapcsolat is lehetséges.
És közben falat rezegtet a Black Sabbath, és földet renget a Motörhead.

Részlet a könyvből

Amikor már nagyjából egy éve vesztegeltek Goában, Alfonso komolyan fontolgatni kezdte, hogy a megmaradt három gallionjából legalább az egyiket eladja. Ezt Ruiz visszaemlékezéséből tudom, aki meghallotta, amint egyszer erről beszélt az...Tovább

e-book 500Ft
nyomtatott 3200Ft

Terjedelem: 0 oldal
ISBN: 978-615-5296-36-9

Szerző: Tomori Gábor
Szerkesztő: Dezsényi Katalin
Borító: Friss Krisztina
Műszaki szerkesztő: Nagy Lajos
Tördelő: Rindó Klára

Kulcsszavak:

idő

Formátumok:
EPUBAmazon Kindle KF8 format

Vélemények

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank. Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron