Turóczi Ildikó : Eszter

eszter

Ki lehet mozdítani egy független, életével elégedett, magabiztos nőt a megszokott mindennapjaiból? A karrier és a társadalmi rang helyett mi adhat értelmet egy vidám, nyugtalan és nyughatatlan, intelligens és érzékeny nő életének?

Mi fér a poggyászba? Néhány ruhadarab, néhány nélkülözhetetlennek vélt tárgy, talán egy illat. Neki lehet vágni ennyivel a világnak?

Valóság és képzelet, kint és bent között egy félig nyitott ajtó jelenthet átjárást. Hogyan tovább, ha kattan a zár, és a csukódó ajtóra tömör, egyszavas üzenet kerül: „ELMENTEM”?

Turóczi Ildikó pályáját orvosként és anyaként kezdi Erdélyben, majd a háziorvosként folytatja; addiktológiát, pszichodrámát, keleti gyógyászatot tanul.

Spanyolországi zarándoklata után a szabadúszó életpályát választja. Afrikába megy, önkéntesként dolgozik, kórházat alapít, majd gyermektámogatási programot szervez. Szabadidejében ír, kutat, publikál.

Részlet a könyvből

− Elmegyek, Hjúszton – pattant fel Eszter. Megragadta a poncsóját, és gyors léptekkel indult kifelé, elfelé valamerre, maga sem tudta hova, ki, valahova ki, hagyni meséket, gondolatokat, helyzeteket, kérdéseket és válaszokat. Hátra nem nézve...Tovább

nyomtatott 2835Ft

Terjedelem: 192 oldal
ISBN: 978-615-5578-54-0

Személyes átvétel a kiadóban (ingyenes)
Belföldi csomagolási és postaköltség 1500 Ft
2022 szeptember 1-től csak magánszemélyeknek tudunk számlázni
Szerző: Turóczi Ildikó
Szerkesztő: Szabados Tamás
Korrektor: Kun-Béres Anikó
Borító: Simon Erika

Kulcsszavak:

szerelem, szakítás, utazás, lelki fejlődés

Formátumok:

Vélemények

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank. Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron