Trenka Csaba Gábor : Érinthetetlenek

erinthetetlenek

Szeged, 1975. Azt hinnéd, maga a sötétség. De nem, a sötétség mélye teli van fénnyel. Gyönyörű szörnyek bóklásznak ebben az experimentális fényben a tizenközépből. Perverz játékokat űznek, figyelnek, élni próbálnak, vagy legalább meghalni, pont úgy, ahogy te, és mégis másképp.

 

Zergényi Edit súlyosan betépve szétdobolja a nyolcadikos évnyitót.

Káldor Frici a második emeleti ablakpárkányon, kívülről kopog be bioszra.

Rinó, akinek olyan a pillantása, mint Dalí égő zsiráfjai, örökre megsebzi azt, akire ránéz. Villányi Peti (a legszebb lány a fiúk közül) hiába hívja a Sátánt, nem jön érte senki, egyedül marad mindörökre.

Erki Zsuzsa centire tudja, hogy ő nem kell senkinek, következésképpen csinálhat bármit édes felelőtlenséggel, úgyis mindegy, bekaphatjátok, sallala.

És így tovább…

 

Trenka Csaba Gábor 1959-ben született Szegeden. Az 1. Gyakorló diákja volt, majd a Ságvári Gimnáziumban érettségizett 1978-ban. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar–történelem szakon. Jelenleg Budapesten él. Dolgozott a filmgyártásban rendező-asszisztensként, szerkesztőként, most forgatókönyvíró. Első regénye 1991-ben jelent meg (Egyenlítői Magyar Afrika, második kiadás 2010). Ezt a Szaurusztánc követte 1995-ben, 2002-ben a Galaktikus pornográfia című novelláskötet, majd 2013-ban a Place Rimbaud. web: www.trenka.hu

EZ A TELJES E-KÖNYV, TEHÁT AZ 1-2. KÖTETET EGYBEN TÖLTHETED LE.

Részlet a könyvből

Villányi Peti és Menyus megmaradtak egymásnak. Azt hiszik, mindig így is lesz. Hogy ők már örökre együtt fognak csinálni mindent, egymásnak vetve a hátukat. Nem lesz mindig így persze, de ezt még nem tudják. 1975 nyarán, amikor a veszett...Tovább

e-book 700Ft
nyomtatott 2500Ft

Terjedelem: 201 oldal
ISBN: 9786155296338

Szerző: Trenka Csaba Gábor
Szerkesztő: Dezsényi Katalin
Borító: Tárnok Róbert

Kulcsszavak:

ifjúsági, kamaszregény, Szeged

Formátumok:
EPUBMobipocket

Vélemények

A kártyás fizetés szolgáltatója a CIB bank. Elfogadott kártyák: Mastercard, Visa, Visa Electron